logo-h2

Barnens fortsatta utbildning är i fara…

Barnens fortsatta utbildning är i fara...


En viktig fråga!

Nu behöver vi din hjälp!

Barnen på bilden är det som vi stödjer. Ni är många som genom åren, sedan vi startade 2011 har gett varje månad. Det är vi så tacksamma för. Så att fler barn kunnat få hjälp. Nu har flera av dem kommit upp i gymnasieålder, det som kallas pre-University och University. Vi uppmanade i förra nyhetsbrevet om en gåva för att vi ska kunna betala deras årsavgift. Ca 2000 kr per barn, och de är totalt ca 25 barn. Det är inga stora belopp egentligen. Det täcker allt, uniformer, skolmaterial, utbildning etc för ett helt år. Tyvärr har vi bara fått in drygt 6000 kr. Dessa barn är så nära. Ett par år till i skolan och de kommer försörja sig och sina familjer, och sina kommande barn. Den onda spiralen av analfabetism, barnarbete och fattigdom är bryts.
Kan du avstå två luncher?
Ser vi på alla er som varit och stött oss genom åren, handlar det om ca 150 kr per person. Två luncher. Om vi alla avstod det under juni så kommer det vara löst. Vill du det? Tack för att du hjälper oss hjälpa.

Du kan ge till barnen via swish (scanna koden här intill) Swishnummer: 1235622774 eller på Bankgiro: 786-7989 .
Tack för du gör skillnad!  
Följ oss
Fler nyheter på vår hemsida
Frågor? Kontakta oss
Dela nyhetsbrevet på facebook
Skicka vidare till en vän
Dela på linkedin
Om oss: Helpforchildren.se är en ideell förening med enda syfte att stödja och utveckla barnhems- och skolverksamhet i Indien. Allt arbete sker ideellt varför det du ger oavkortat går till barnen.
Swish:1235622774   Bg:786-7989   

Copyright © 2018 Helpforchildren.se.

Vill du inte ha fler utskick så avanmäler du dig enkelt genom att klicka här.

Email Marketing Powered by Mailchimp