logo-h2

Nyhetsbrev Helpforchildren juli 2018

Nyhetsbrev Helpforchildren juli 2018

    Nyhetsbrev Juli 2018

Detta nyhetsbrev skickas regelbundet till partners och andra vänner till helpforchildren.se

Tack för hjälp med skolavgifter för läsåret 2018/2019

I veckan innan midsommar skickade vi en uppmaning om att vara med bidra till skolavgifter för 23 av barnen som nu börjat på pre-university och University. Otroligt viktigt att barnen kan fortsätta skolan ända till examen, för att de ska kunna bli självförsörjande och stå på egna ben. Tack vare era extra gåvor, från ett par lite större summor, så har vi nu samlat in tillräckligt för att kunna betala alla avgifter. Totalt ca 33.000 kr har kommit in, som vi nu för över.
Ett stort tack!! Precis så vi vill att Helpforchildren.se ska fungera. Direkt hjälp där det gör skillnad på riktigt. Inga mellanhänder. Ingen administration.

Mariott Hotel ordnade festmiddag!

Granne med barnhemmet så har det byggts ett nytt lyxigt Mariott Hotell. En helt annan värld än barnhemmet. En dag kom personal från hotellet till barnhemmet och bjöd på en festmåltid för alla barn. Besöket inleddes med lekar och tävlingar, för att sedan bli bjudna på restaurangmat. För de flesta av barnen var det första gången de drack läsk i livet. Härligt initiativ!

Nya skolväskor och skolmaterial efter vår julkampanj!

I julkampanjen samlade vi in pengar till skolväskor och skolmaterial. Nu inför nya läsåret har man så köpt in för de pengarna vi fört över. Fantastiskt att se! Anton Public School har nu 5 årskurser i egen regi där man kan prioritera kvalité i undervisningen och engelska till alla barn!

Nytt provisoriskt rum klart åt de minsta pojkarna

I maj berättade vi om att man byggde nya toaletter och ett nytt rum åt de minsta pojkarna 6-9 år. Nu är det klart. Men det är väldigt spartanskt. De har hyrt extra yta för detta för att helt enkelt få plats med alla barn. Att kunna bygga ett permanent barnhem är mer akut än någonsin. Som nu lägga pengar på provisoriska lokaler i dåligt skick är inte hållbart!! Mark finns, men det behövs mer pengar för att kunna bygga! Vi veta att det finns de som vill gå in i ett partnerskap. Att få vara med och bygga ett permanent barnhem i Bangalore, som gör bestående skillnad!  
Vill du vara med och finansiera nytt barnhem?
Kontakta oss i så fall på info@helpforchildren.se. Möjlighet finns att ge både som privatperson och som företag/organisation via faktura. Klicka på länken nedan i så fall!
För att ge mot faktura, klicka här!

Kan du ge två luncher per månad?

Vi behöver fler som blir partners och är med och ger vare månad. 150 kr, knappt vad två luncher kostar här i Sverige,  räcker till vad allt ett barn behöver i en hel månad. Och allt du ger förs över, ingen administration, inga mellanhänder. Direkt hjälp!
Bli partner genom att klicka här!
Tack för att du är med och gör skillnad.
Vi tror på direkthjälp, där det du ger går direkt till det du ser på bilderna. Inga mellanhänder, ingen administration. Vi inom helpforchildren.se gör allt arbete ideellt. Vi kan inte hjälpa alla, men de här barnen gör vi verklig skillnad för. Tillsammans.

Vet du fler som kan vara med och stödja? Dela gärna nyhetsbrevet med dem... 

Du kan alltid stödja via
Swish 1235622774, eller scanna koden här intill i din Swish-app! 
Märk inbetalningen "Indien"
Följ oss
Fler nyheter på vår hemsida
Frågor? Kontakta oss
Dela nyhetsbrevet på facebook
Skicka vidare till en vän
Dela på linkedin
Om oss: Helpforchildren.se är en ideell förening med enda syfte att stödja och utveckla barnhems- och skolverksamhet i Indien. Allt arbete sker ideellt varför det du ger oavkortat går till barnen.
Swish:1235622774   Bg:786-7989   

Copyright © 2018 Helpforchildren.se.

Vill du inte ha fler utskick så avanmäler du dig enkelt genom att klicka här.

Email Marketing Powered by Mailchimp