logo-h2

Vi summerar julkampanjen… se bilderna!

Vi summerar julkampanjen... se bilderna!

 
Tack till alla som gjort skillnad!

Se när dina julgåvor når fram!

Nu summerar vi årets julkampanj. Efter ett mycket tufft Corona år ville vi år göra något extra. En personlig julklapp till varje barn på barnhemmet. Till det matpaket till barnens familjer. Batteribackup till barnhemmet, nya skolbänkar och uniformer när barnen kommer tillbaka.  Nu vet vi resultatet!

Totalt samlade vi in 44 510 kr i julkampanjen 2020. Det räcker till nästan alla de julgåvor som vi satt upp som mål.  Vi kan inte vara nog tacksamma på barnens vägnar till alla er som gett.
Bilder som säger allt

Den 21 december bjöd man in alla barnen till barnhemmet, i två omgångar med tanke på Coronan. En grupp kl 10 och en kl 13. Total 130 av barnhemmets 170 barn kom. Resten bor ute i byarna och har svårt att ta sig in. Mat och utdelning av julklappar, som var och en fått önska sig. Bilderna talar för sig själv. Tänk på, detta är barn som många av dem aldrig fått en egen julklapp. Tack vare era gåvor kan vi dela dessa bilder...

Direkt hjälp- när det är som bäst!

Vad händer nu? Vi har fört över hälften av de insamlade pengar redan innan jul. Resterande kommer föras över inför att barnen kommer tillbaka till skolan/barnhemmet. Just nu är bara barnen i årskurs 9 och 10 på hemmet. Resterande har hemundervisning pga Coronan.  Vi kommer så klart dela bilder och berättelser i kommande nyhetsbrev.  Det är så Helpforchildren.se fungerar. Varje krona ni ger förs över. Vi återkopplar till er resultatet. Direkt hjälp helt enkelt. Inga mellanhänder. Ingen administration. 

Vi fortsätter att dela ut matpaket. När barnen samlades delades också ut matpaket till familjerna. Detta har man gjort varje månad under hösten och vi fortsätter att stödja med fler matpaket. Paketen som delades ut innan jul innehöll 15 kg ris, 5 kg dallinser, 1 kg te, 1 kg socker, 5 L olja, kex till barnen, 1 kg salt. Stöd oss varje månad i vår så är du med och gör det möjligt.
Göra skillnad för barnen varje månad

Julkampanjen är fantastisk som en punktinsats för barnen. Men det som gör att de verkligen kan satsa och ta emot fler barn, växa barnhem och skola med nya klasser och lärare byggs av det vi ger varje månad. Som partner är du med och ger varje månad. Du väljer beloppet själv. Varje krona räknas. 200 kr räcker till allt vad ett barn behöver i en månad. Tak över huvudet , mat och utbildning. Klicka på länken nedan och var med och gör skillnad! 

Bli partner- klicka här!
Vill ditt företag vara med och stödja barnhem och skola? 
Vi kan ordna betalning mot faktura på ett specifikt belopp ni vill ge. 
Kontakta oss på info@helpforchildren.se.  så hjälper vi er att hjälpa.  
Tack för att du gjorde skillnad julen 2020
Allt arbete gör vi ideellt. Det innebär att allt du ger går direkt 
tilll barnen. Ingen administration. Vi kommer skicka bilder på när resterande julklappar lämnas över till alla som varit med och gett. För oss är det en självklarhet att du får återkoppling på att alla pengar når fram.
 
Läs mer om oss och senaste nyhetsbrev på www.helpforchildren.se
Tack för att du delar oss i dina sociala medier!
Dela nyheten på facebook Dela nyheten på facebook
Skicka vidare till en vän Skicka vidare till en vän
Dela på linkedin Dela på linkedin
Följ oss Följ oss
Fler nyheter på vår hemsida Fler nyheter på vår hemsida
Frågor? Kontakta oss Frågor? Kontakta oss
Om oss: Helpforchildren.se är en ideell förening med enda syfte att stödja och utveckla barnhems- och skolverksamhet i Indien. Allt arbete sker ideellt, varje krona går oavkortat till barnen.
Swish:1235622774   Bg:786-7989   

Copyright © 2021 Helpforchildren.se.

Vill du inte ha fler utskick så avanmäler du dig enkelt genom att klicka här.

Email Marketing Powered by Mailchimp