logo-h2

Vattnet tillbaka på barnhemmet😊. Läs vårt extra nyhetsbrev!

Vattnet tillbaka på barnhemmet😊. Läs vårt extra nyhetsbrev!

 Extra nyhetsbrev nr 2 Nov 2021

Detta nyhetsbrev skickas regelbundet till partners och andra vänner till helpforchildren.se
Vattnet tillbaka! Tack för er hjälp! 
Det mest fantastiska med att få vara en del av Helpforchildren är när något händer, som i förra veckan när vattenpumpen la av, och se den respons vi får av många i vårt nätverk. Bara vetskapen om att ni finns där, gjorde att vi i styrelsen omgående beslutade att föra över pengar för att inte tappa tid. Igår fick vi bilder på nyinköpt pump, och sedan i går kväll har de vatten igen. 
Alla ni som swishat in, hört av er och frågat är helt fantastiska. Genom Malmöbaserade företaget Netset och flera privata gåvor har vi redan täckning för pump inklusive arbete med installation. Vi är så imponerade, glada och tacksamma. Tack för er respons. Ni gör skillnad.
Även taket lagat!
Helt nytt tak på de minsta pojkarnas rum!
Det gick inte att laga taket under helgen då det kom in en monsun med mycket regn. Så först igår tisdag kunde de få hela taket utbytt. Ny kan de minsta killarna flytta tillbaka till sin byggnad. Kostnaden blev totalt 170.000 Rs eller ca 20.000 SEK. Vi har betalt material och arbete med buffertpengar vi har för oförutsetta händelser, och tar tacksamt emot  fler gåvor. Swisha i så fall.  
Taket till rummet där de minsta pojkarna sover. Här fotograferat vid besök 2017. 
De står inte ensamma. Ni är med!
Just därför har vi startat Helpforchildren.se, för vi ser vi kan göra skillnad. Tillsammans. Det är direkt hjälp 9000 km bort, när de behöver den som mest. Att finnas där när det brakar samman, att de vet att de kan lita på oss, gör att de vågar satsa vidare. Vågar ta emot fler barn. Starta en klass till. För de står inte ensamma. Ni är med! Tack!
Vill du också vara med och hjälpa?  Varje krona räknas. Du kan swisha nedan.

Du kan stödja via
Swish 1235622774, eller scanna koden här intill i din Swish-app! 
Allt som kommer in förs över!

 Direkt hjälp. Inga mellanhänder, ingen administration.
Swish ovan eller bankgiro 786-7989
.

Vill ditt företag hjälpa till?
Kontakta oss i så fall på info@helpforchildren.se. Möjlighet finns att ge som företag/organisation via faktura. Klicka på länken nedan i så fall!
För att ge mot faktura, klicka här!
Bli partner och stöd varje månad.
Kläder, tak över huvudet, mat, skolböcker, skola, ja allt vad ett barn behöver i en månad motsvarar ca 20 Dollar eller 200 kr. Två luncher här hemma. Genom att bli partner garanterar du att vi kan fortsätta att göra skillnad för fler. Varje dag. Klicka på rutan här under. 
Bli partner genom att klicka här!
Vill du läsa mer om åren som gått? En del av våra nyhetsbrev hittar du på vår hemsida genom att klicka här: www.helpforchildren.se 
Tack för att du är med och gör skillnad.
Vi tror på direkthjälp, där det du ger går direkt till det du ser på bilderna. Inga mellanhänder, ingen administration. Vi inom helpforchildren.se gör allt arbete ideellt. Vi kan inte hjälpa alla, men de här barnen gör vi verklig skillnad för. Tillsammans.

Vet du fler som kan vara med och stödja? Dela gärna nyhetsbrevet med dem... 
Följ oss Följ oss
Fler nyheter på vår hemsida Fler nyheter på vår hemsida
Frågor? Kontakta oss Frågor? Kontakta oss
Dela nyhetsbrevet på facebook Dela nyhetsbrevet på facebook
Skicka vidare till en vän Skicka vidare till en vän
Dela på linkedin Dela på linkedin
Om oss: Helpforchildren.se är en ideell förening med enda syfte att stödja och utveckla barnhems- och skolverksamhet i Indien. Allt arbete sker ideellt varför det du ger oavkortat går till barnen.
Swish:1235622774   Bg:786-7989   

Copyright © 2021 Helpforchildren.se.

Vill du inte ha fler utskick så avanmäler du dig enkelt genom att klicka här.

Email Marketing Powered by Mailchimp