logo-h2

Tackbrev Julkampanj 2019

Inte sova på golvet mer! En bild som visar att vi gör skillnad! 🙏

 
Tack till alla som gjort skillnad!

Vi klarade det! Barnhemmets fem julönskningar blir verklighet!

På julafton fick vi ett foto. På bilden som togs samma dag står ett 60 tal tjejer i Girls Room på barnhemmet i Bangalore. Det lyser i ansiktet på dem. Flera ger tummen upp. Framför dem ligger 30 nyinköpta madrasser inköpta för pengar vi samlade in i 2019 års julkampanj. Så fantastiskt! 

Totalt samlade vi in 50320 kr i julkampanjen. Det räcker till nästan allt det barnen önskade sig. Vi kan inte vara nog tacksamma på barnens vägnar till alla er som gett.
Direkt hjälp- när det är som bäst!

Vad händer nu? Vi har fört över alla insamlade pengar i två omgångar. En del innan jul och resterande nu i v.3. Nu kommer de köpa in gåvorna och efterhand som det är klart så kommer vi dela bilder och berättelser i kommande nyhetsbrev. Precis som för madrasserna. Det är så Helpforchildren.se fungerar. Varje krona ni ger förs över. Vi återkopplar till er resultatet. Direkt hjälp helt enkelt. Inga mellanhänder. Ingen administration. 

Tre volontärer åker till barnhemmet 20/1! 

Idag måndagmorgon den 20 januari reste Noa, Eskil och Johannes från Malmö till Bangalore och barnhemmet som volontärer i några veckor. De tog alla studenten i somras, och har under hösten jobbat ihop pengar för att kunna resa till barnhemmet och hjälpa till. Läxhjälp, matlagning, fotboll, engelskaundervisning är några saker de kommer kunna hjälpa till med. 180 barn och behoven är stora. Modiga killar. Vi hoppas kunna dela deras erfarenheter i kommande nyhetsbrev. Med sig har de ca 50 kg barnkläder och skor. 
Göra skillnad för barnen varje månad

Julkampanjen är fantastisk som en punktinsats för barnen. Men det som gör att de verkligen kan satsa och ta emot fler barn, växa barnhem och skola med nya klasser och lärare byggs av det vi ger varje månad. Som partner är du med och ger varje månad. Du väljer beloppet själv. Varje krona räknas. 200 kr räcker till allt vad ett barn behöver i en månad. Tak över huvudet , mat och utbildning. Klicka på länken nedan och var med och gör skillnad! 

Bli partner- klicka här!
Vill ditt företag vara med och stödja barnhem och skola? 
Vi kan ordna betalning mot faktura på ett specifikt belopp ni vill ge. 
Kontakta oss på info@helpforchildren.se.  så hjälper vi er att hjälpa.  
Tack för att du gjorde skillnad julen 2019
Allt arbete gör vi ideellt. Det innebär att allt du ger går direkt 
tilll barnen. Ingen administration. Vi kommer skicka bilder på när julklapparna lämnas över till alla som varit med och gett. För oss är det en självklarhet att du får återkoppling på att alla pengar når fram.
 
Läs mer om oss och senaste nyhetsbrev på www.helpforchildren.se
Tack för att du delar oss i dina sociala medier!
Dela nyheten på facebook Dela nyheten på facebook
Skicka vidare till en vän Skicka vidare till en vän
Dela på linkedin Dela på linkedin
Följ oss Följ oss
Fler nyheter på vår hemsida Fler nyheter på vår hemsida
Frågor? Kontakta oss Frågor? Kontakta oss
Om oss: Helpforchildren.se är en ideell förening med enda syfte att stödja och utveckla barnhems- och skolverksamhet i Indien. Allt arbete sker ideellt, varje krona går oavkortat till barnen.
Swish:1235622774   Bg:786-7989   

Copyright © 2020 Helpforchildren.se.

Vill du inte ha fler utskick så avanmäler du dig enkelt genom att klicka här.

Email Marketing Powered by Mailchimp