logo-h2

Funderat på att ge bort ett tak i julklapp? Inte? Gör det, läs nedan varför…

Funderat på att ge bort ett tak i julklapp? Inte? Gör det, läs nedan varför...

 
Så skapar du en bra jul!

Du kan göra skillnad för barnen i Indien genom helpforchildren.se
Ge bort ett tak i julklapp? 
Önskar du dig eller dina barn ett nytt tak? En dränkbar vattenpump? Inte? De är några av de största behoven de har nere i Indien just nu. Läs nedan om hur du med små medel kan göra stor skillnad i jul! 
Det är dags för årets julklapp till barnen i Indien. Vi har 12 år i rad på olika sätt samlat in julgåvor. Förra året blev det skoldatorer, skoluniformer och en skolväska på listan. Nu inköpt. Tack vare era gåvor. Långsamt blir det bättre på barnhem och skola för de numera 120 barnen. Men det är fortfarande långt ifrån bra. I år fokuserar vi på fyra mycket konkreta behov. Utan vårt stöd kommer de inte bli verklighet. Tillsammans kan vi göra det möjligt.
 
För att ge julgåva, klicka här!
Fyra gåvor som gör verklig skillnad!

1) Ett nytt tak! 

Kostnad.18.000 kr, 180 andelar á 100kr/st
Fallande kokosnötter och ihållande regn gör att det regnar in. Taket de vill lägga på de minsta pojkarnas byggnad är en enkel plåt men som är isolerad, sk PUF tak, så att den även håller värmen borta under soliga dagar. Det blir helt olidligt varmt annars. Hjälp oss samla in pengar till ett nytt tak i jul! 


2) En portabel vattenpump

Behov vattenpump 1000 kr. 5 andelar a´ 200 kr/st 
I år har det regnat mer än på länge. Varje gång fylls de äldre tjejernas byggnad med vatten. Vid riktigt mycket regn så att toaletterna översvämmas och innehållet flödar ut. Ohållbart. Byggnaden ligger lågt så de behöver en pump för att kunna pumpa bort vattnet. 


3) En personlig julklapp till varje barn

En julklapp 75 kr. Behov 120 st.  
En egen julgåva med något varje barn behöver/önskar sig. En ny ryggsäck, nya sandaler, en egen filt, en leksak eller varm tröja? Behovet avgör!
 


4) Skolavgifter årskurs 9 till 12

Skolavgift 4000 kr/barn.  Behov 15x20 andelar á 200kr/st   
Tjejerna på bilden är på väg hem från skolan och går i årskurs 8. Får de fortsätta studierna fram till pre-university (årskurs 12) så kommer de att kunna försörja sig och sina familjer. Det som är vårt mål. Ge dem en framtid, ett barn i taget. Från årskurs 9 behöver de dock gå på en skola som tar en avgift. Vi behöver nu hjälp så de och de andra äldre barnen kan fortsätta sina studier. 

 
För att ge julgåva, klicka här!
Senast den 11 december vill vi ha din gåva
Du kan givetvis ge pengar till julgåvor ända fram till 31/12 då vi stänger kampanjen, enda skillnaden är att pengarna då kommer fram efter helgerna. Därefter kan du ge som vanligt, vi kommer alltid föra över allt det du ger till barnen. 

Tack för att du är med och gör det möjligt.
Allt du ger förs över. Och precis som alltid delar vi bilder på när det köpts in. Inga mellanhänder. Ingen administration. Direkt hjälp! 

Gör som Netset!
stöd som företag
Netset är ett Malmöbaserat företag inom B2B e-commerce för IT företag. De har redan valt att vara med och stödja barnen med en julgåva. Tack!
Som företag kan ni ge mot faktura. Var med och stöd någon av gåvorna ovan, eller kontakta oss så tar vi dialogen. Det finns alltid behov att fylla!  

Klicka på länken nedan eller mejla oss på info@helpforchildren.se så hjälper vi er att göra skillnad på jobbet.Vi ordnar med faktura på det belopp ni vill ge.
För att ge mot faktura, klicka här!

Ge bort gåvokort till vänner eller dina anställda!

För 150 kr/st får du ett gåvokort att dela till någon du tycker om eller som du bara vill uppmärksamma. Allt går vidare som stöd till barnen.
Mejla oss i så fall på info@helpforchildren.se. Betalning mot faktura kan ordnas. 

Tack till CA Andersson för hjälp med tryck. 
Vad allt handlar om...

Organisationen vi stödjer nere i Indien heter Living Hope. De började 2001 med 10 barn som bodde i enkla plåtskjul i närområdet och där föräldrarna är analfabeter. Idag ger de varje dag 120 barn en framtid och ett hopp genom utbildning och ledare som tror på dem. En dag kommer barnen kunna försörja sig och sina familjer själva.
Det är så vi gör verklig skillnad. 

Tack för att du gör skillnad julen 2022
Allt arbete gör vi ideellt. Det innebär att allt du ger går direkt 
till barnen. Ingen administration. Vi kommer precis som tidigare år skicka bilder på när julklapparna lämnas över till alla som varit med och gett. För oss är det en självklarhet att du får återkoppling på att alla pengar når fram.
 
Läs mer om oss och senaste nyhetsbrev på www.helpforchildren.se


Enklast att ge din julgåva med Swish!! 
Scanna  QR koden intill i Swishhappen och ange belopp eller swisha på nummer 1235622774.

 
Tack för att du delar kampanjen i dina sociala medier!
Dela julkampanjen på facebook Dela julkampanjen på facebook
Skicka vidare till en vän Skicka vidare till en vän
Dela på linkedin Dela på linkedin
Klicka på bilden och du (via youtube) får några sekunders besök hos Anton Public school, årskurs 1-2. Barnen har precis fått pärlplattor från Lekolar i Osby...
Det är dessa barns framtid vi blivit berörda av. Och som julkampanjen handlar om.. förändringen har redan börjat!
Följ oss Följ oss
Fler nyheter på vår hemsida Fler nyheter på vår hemsida
Frågor? Kontakta oss Frågor? Kontakta oss
Om oss: Helpforchildren.se är en ideell förening med enda syfte att stödja och utveckla barnhems- och skolverksamhet i Indien. Allt arbete sker ideellt varför det du ger oavkortat går till barnen.
Swish:1235622774   Bg:786-7989   

Copyright © 2023 Helpforchildren.se.

Vill du inte ha fler utskick så avanmäler du dig enkelt genom att klicka här.

Email Marketing Powered by Mailchimp