logo-h2

Tack Julen 2018

Härliga bilder från årets julfirande Helpforchildren

 
Tack för din gåva julen 2018

Här ser du när första gåvorna delas över till barnen i Indien från helpforchildren.se
För oss är det viktigt att hjälpen når fram direkt. Under två veckor i december har vi samlat in pengar till julklappar till barnen på barnhemmet i Indien. Nu kan du se när de första gåvorna lämnades över i lördags den 22:a, då de hade sitt ordinarie julfirande. Bilderna nedan talar sina egna ord. Dhiraj berättar, att när de i år frågade barnen vad de själva ville ha, svarade barnen att de önskade leksaker att kunna visa upp för sina syskon och familjer. Och vill de ha leksaker, ska de få leksaker. Det är ju jul. 
Förutom julklappar, så hade de en stor julfest på kvällen. Barnen hade olika uppvisningar och kvällen avslutades med en stor middag med tårta som vi sponsrade.
Stort tack för din gåva!!! Du har gjort skillnad!
Vi har samlat in ca 20.000 kr hittills.  De kommer, förutom till ovanstående julklappar, gå till filtar, muggar, hygienartiklar och skolinredning. Vi har gjort en första överföring på 10.000 kr och resterande kommer vi föra över i januari.

Ett stort tack, och vi vill önska dig en riktigt god jul!!
Fram till den 6 januari kan du ge till julkampanjen.
Det finns fortfarande möjlighet att vara med och ge. Du kan ge ända fram till söndag vecka 1 då vi stänger kampanjen. Därefter kan du ge som vanligt, vi kommer alltid föra över allt det du ger till barnen. 
Så här enkelt är det att ge en julgåva!
I år har kan du välja på två olika paket. Klicka på länken nedan så är du bara ett par klick ifrån att ha gjort skillnad. 
För att ge julgåva, klicka här!
1) Julpaket till barnen
Vi kommer köpa tröjor, hygienartiklar, leksaker samt handdukar till de 175 st barnen för de pengarna. Totalt behov ca 17.000 kr.
Du kan stötta med valfritt belopp. 
2) Julpaket till skolan 
Var med och utrusta ett helt nytt klassrum (årskurs 6). En komplett ny skolbänk med stol kostar ca 600 kr. Totalt behövs 25 platser. Totalt behov ca 15.000 kr. 
Du kan stötta med valfritt belopp. 
För att ge julgåva, klicka här!


Att ge din julgåva med shish går också bra. Swisha på QR koden intill eller på nummer 1235622774.

Märk betalningen med Julgåva. 
Vill ditt företag vara med och stödja i jul?
Vi ordnar med faktura på det belopp ni vill ge. Vi har också särskilda behov som ni kan ge riktat till. Kontakta oss på info@helpforchildren.se så hjälper vi er att göra skillnad på jobbet.

Ge bort gåvokort till vänner eller dina anställda!

För 150 kr/st får du ett gåvokort att dela till någon du tycker om eller som du bara vill uppmärksamma. Allt går vidare som stöd till barnen.

Mejla oss i så fall på info@helpforchildren.se. Betalning mot faktura kan ordnas. 
Tack för att du delar kampanjen i dina sociala medier!
Dela julkampanjen på facebook
Skicka vidare till en vän
Dela på linkedin
Följ oss
Fler nyheter på vår hemsida
Frågor? Kontakta oss
Om oss: Helpforchildren.se är en ideell förening med enda syfte att stödja och utveckla barnhems- och skolverksamhet i Indien. Allt arbete sker ideellt varför det du ger oavkortat går till barnen.
Swish:1235622774   Bg:786-7989   

Copyright © 2018 Helpforchildren.se.

Vill du inte ha fler utskick så avanmäler du dig enkelt genom att klicka här.

Email Marketing Powered by Mailchimp