logo-h2

God jul och tack för din hjälp!

God jul och tack för din hjälp!

 

Det är en god jul

Se de fantastiska bilderna när barnen får sina julklappar. Ett stort tack till dig som varit med och gett. Missat ge? Då finns fortfarande möjligheten att bidra!
Barnen med några av de julklappar vi tillsammans samlat in
Nu har vi fått bilder från när barnen på barnhemmet får de första julklapparna vi samlade in. Det var i onsdagskväll som de hade utdelning av julklappar till alla barnen på barnhemmet. Vi samlade in till fem olika paket, och det som man nu kunde ge alla barnen var paket 1 och 3. Dvs ett paket till varje barn med filt, handduk, tvål, lite julgodis mm samt nya plåttallrikar, muggar mm att ha när de äter. Flera har fått nya skor också. Härligt!
Fantastiska bilder! Det är nästan oundvikligt att tänka tanken: Vad hade barnen fått om vi inte samlat in? Ni har verkligen gjort skillnad för dessa barn!! Tack!!
Vi behöver samla in fler paket
Vi har till idag julafton tillsammans  samlat in nästan 22.000 kr för julgåvor.  Till det kommer några företagsgåvor om sammanlagt 20.000 kr där 10.000 är öronmärkta för nytt barnhem. Det innebär att vi kommer kunna köpa de flesta julpaketen, men vi kommer inte kunna köpa tillräckligt många klädpaket så alla barn får en omgång nya kläder. Inte heller skolväskor till alla barn. Ca 13.000 kr till skulle vi behöva.
Fortfarande lika enkelt att ge en gåva!
För att ge julpaket, klicka här!
När du har kollat på våra fem olika paket så klicka på den blå rutan nedan. Du kommer då till vår hemsida där du får fylla i lite uppgifter. Vill du ge flera paket så är det bara att fylla i antal. Och nej, det finns ingen begränsning på hur många olika paket du kan ge. 
1) Julpaket
För 50 kr ger du ett barn en egen julgåva.
Innehåll:
Filt att sova med. Badhandduk, tvål, tandborste, lite julgodis mm
2) Klädpaket
För 100 kr får ett barn ett klädpaket. 
Innehåll:
En hoodtröja och ett par mjukisbyxor, med Living Hopes
emblem
3) Måltidspaket
För 150 kr kan vi köpa utrustning till måltiderna på barnhemmet.
Innehåll:
10 matbrickor/tallrikar, 10 plåtmuggar, vattenflaska
4) Skolpaket
För 150 kr kan vi köpa utbildningsmaterial till Anton Public School.
Innehåll:
10 skolböcker, pennor, saxar, suddgummi, anteckningsböcker.
5) Väskpaket
För 70 kr kan vi köpa en skolväska till ett barn.
Innehåll: Skolväska/ryggsäck
För att ge julpaket, klicka här!
Dela julkampanjen på facebook
Skicka vidare till en vän
Dela på linkedin
Du kan ge pengar till julgåvor ända fram till den sjunde januari då vi stänger kampanjen. Därefter kan du ge som vanligt, vi kommer alltid föra över det du ger till barnen. 
Vill ditt företag vara med och stödja i jul?
Vi ordnar med faktura på det belopp och/eller antal julpaket ni vill ge. Vi har också särskilda behov som ni kan ge riktat till. Kontakta oss på info@helpforchildren.se så hjälper vi er att göra skillnad på jobbet.
Tack för att du gör skillnad julen 2017
Allt arbete gör vi ideellt i Helpforchildren.se. Det innebär att allt du ger går direkt 
tilll barnen. Ingen administration. Vi kommer skicka bilder på när julklapparna lämnas över till alla som varit med och gett. För oss är det en självklarhet att du får återkoppling på att pengarna når fram. 
Följ oss
Fler nyheter på vår hemsida
Frågor? Kontakta oss
Om oss: Helpforchildren.se är en ideell förening med enda syfte att stödja och utveckla barnhems- och skolverksamhet i Indien. Allt arbete sker ideellt varför det du ger oavkortat går till barnen.
Swish:1235622774   Bg:786-7989   

Copyright © 2017 Helpforchildren.se.

Vill du inte ha fler utskick så avanmäler du dig enkelt genom att klicka här.

Email Marketing Powered by Mailchimp